logoer
Handlevogn    Varer i handlevogn 0 - Handlevogn - Kasse

Waleskaker

Våre produkter > Kaker > Waleskaker

Wales 25 p. Krokan og melis

Varenr. 6601                WALESKRINGLE

I waleskaken kan kunden velge mellom forskjellige typer kremfyll.

Det mest vanlige er blandingskrem (kremfløte og vaniljekrem).  Det blir også friskt og godt hvis man har blandingskrem med litt syltetøy på walesbunnen. Det siste alternativet er krokankrem.

Standard pynt på wales med blandingskrem er melisglasur og røstede mandelflak

Standard pynt på wales med krokankrem er siktet melis.

Wales kan også bestilles med DIAkrem for diabetikere

Wales kan bestilles som 30 cm stang, 8 pers ring, 15 pers ring og 25 pers kringle.

Ingredienser:

Butterdeig: Hvetemel, margarin (vegetabilsk fett og olje av palme og raps), vann, salt, emulgator (E322, E471, E475), sitronsyre, aroma, vitamin A), vann, salt.

Wales bunn: Vann, hvetemel, vegetabilsk fett (palme, raps), heleggpulver, stivelse (potet, mais, hvete), hevemiddel (E450, E500), emulgator (E471), salt.

Fyll

Ingredienser

Vaniljekrem

Vann, fløte, sukker, modifisert stivelse (potet), mysepulver, vegetabilsk olje (kokos), geleringsmiddel (E401), farge (E160a), aroma. Vanilje

Krokankrem

Fløte, krokan (sukker, hasselnøttkjerner malte og ristet, vann, sukkerkulør, aroma)

 

Diakrem

Fløte, diasukker

 

Dekor wales m/vanilje: Melisglasur (melis (sukker, potetstivelse)), vann, palsankrem (sukker, vann, emulgator (E475, E471, E322), fortykningsmiddel (E464), surhetsregulerende middel (E270), konserveringsmiddel (E200 / 0,1%). Røstede mandelflak

Dekor wales m/ krokankrem: Dekorsukker (rørsukker, maisstivelse, vegetabilsk fett (palme)).

Allergener: gluten, soya, egg, melk

 

Tilleggs allergener i wales m/ vanilje: mandelflak i dekor

Tilleggs allergener i wales m/ krokan: hasselnøtt i krokan

Kan inneholde spor av : nøtter

 

Bakermester Klausen as Gml Riksvei 234 3055 Krokstadelva Tlf. 32231610 - Foretaksregisteret 996330990
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2017