Ingredienser
Pynt: Sjokoladepynt: sukker, kakaomasse, kakaosmør, smørolje (melk), helmelkspulver, emulgator (soyalecithin (E322)), skummet melkepulver, laktose, mysepulver, aroma (vanilje).
Marsipanrose/blader/pynt: sukker, mandler, glykose, sorbitol (E420), konserveringsmiddel (E202), farge (E131, E124, E160a, E120, E141).
Gulrotkakebunn
Hvetemel, sukker, rapsolje heleggspulver, tørket gulrot 3,5%, hevemiddel (E450, (hvete), E160a), mysepulver (melk)), valnøtter
Glasur gulrotkake
Kremostbase (50 % kremost (pasteurisert melk og fløte, salt, stabilisator (johannesbrødkjernemel og guarkjernemel) og syrekultur), yoghurt, 16 % sukker, fortykningsmidler (pektin, karboksymetylcellulose og gelatin med opprinnelse fra svin), emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer og melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat) og vaniljearoma), smør, margarin (vegetabilsk olje (raps, kokos, fullherdet raps, fullherdet kokos), vann, salt, emulgator (E471), aroma, farge (E160a)), melis (sukker, potetstivelse).
Næringsinnhold (pr. 100g)
Energi |
1391 kJ/331 kcal |
Fett |
12,4 g |
her av – mettede fettsyrer |
2,8 g |
Karbohydrater |
50,3 g |
her av –sukkerarter |
32 g |
Kostfiber |
1,6 g |
Protein |
3,8 g |
Salt |
1,3 g |
Allergener
Gluten, valnøtt, egg, melk, soya, mandler
Kan forekomme spor av
I produksjonen vår finnes følgende allergener: hasselnøtt