Kaken har kjeksbunn med sjokoladebiter og en frisk og rund kesamkrem med pasjonsfrukt smak. Pyntes med gul gele og frisk frukt.
Se ingredienser og allergener under.
Ingredienser
Kjeksbunn kesamkake
Choko chip cookie (maisstivelse, palmefett, maismel, sjokoladechips (sukker, kakaomasse 33%, kakaosmør, emulgeringsmiddel soyalecitin, naturlig aroma), sukker, maltodextrin, soyamel, kokos flak, modifisert tapiokastivelse, bakepulver ammonium hydrogen karbonat, sodium hydrogen karbonat, salt og naturlig aroma), margarin (vegetabilsk olje (raps, kokos, fullherdet raps og kokos)), vann, salt, emulgator (E471), aroma, farge (160a). (*Kjeksen kan inneholde egg og det kan forekomme spor av melk og lupin).
Kesamkrem
Laktosefri kesam (Skummet melk, melkesyrekultur, laktase, løpe (mikrobiell), Pasteurisert og homogenisert før syrning, ultrafiltrert), sukker, laktosefri fløte (Kremfløte, laktase, stabilisator (karragenan), pasjonsfruktpurè, gelatin (svin)
Gele kesamkaken
glycosesirup, sukker, vann, aprikoskrem, stivelse agar-agar, pektin, surhetsregulerende middel sitronsyre, difosfater (E450), konserveringsmiddel kaliumsorbat (E202), gulrotekstrakt med naturlig farge, stabilisator glyserol, aroma. Quid: 15 % aprikoskrem
Frisk frukt kan bestå av
Epler, druer, pærer, stjernefrukt, blåbær, jordbær, appelsin, physallis.
Næringsinnhold (pr. 100g)
Energi |
1428 kJ/342 kcal |
Fett |
20,1 g |
her av – mettede fettsyrer |
11,2 g |
Karbohydrater |
36,4 g |
her av –sukkerarter |
29 g |
Kostfiber |
1 g |
Protein |
3,4 g |
Salt |
0,6 g |
Allergener
Soya, laktosefri melk
Kan forekomme spor av
I denne kaken er det brukt en kjeks som kan inneholde egg og spor av melk og LUPIN.
I produksjonen vår finnes følgende allergener: gluten, soya, melk, egg, nøtter.